Kasutaja LIIS 1.11.2007: Taigen: 300g jahu
150g võid või margariini
0,5 klaasi hapukoort
1 muna
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl soola
0,5 tl suhkrut
Täidis: umbes kilone kapsapea
2 keedetud muna
1 suur sibul
50 g võid
peterselli
soola, pipart
Valmistamine: Vahusta rasvaine, lisa muna, hapukoor, küpsetuspulbriga segatud jahu, maitseained. Sega kiiresti taignaks ja hoia kaetult umbes tund jahedas.
Selle aja sees hauta hakitud kapsas pannil poolpehmeks, lisa praetud sibul. Lase jahtuda (umbes 20-30 minutit)siis lisa munad ja hakitud petersell. Rulli tainas umbes poole cm paksuseks, jaota kaheks võrdseks osaks, pane kummalegi täidis keskele. Tainaääred tõsta täidisele ja vormi 2 piklikku pirukat. Küpseta 225-kraadises ahjus 15-20 minutit.