Ained:
1-2 Kabatšokki (tsukiinit)
3 tl soola
3 tl musta jahvatatud pipart
150g majoneesi
200g jahu
oliiviõli
tilli ja peterselli
Valmistamine:
Sega sool ja pipar väikese kausikese sees. Pane jahu taldriku peale. Kuumuta pann ja vala sinna oliiviõli(mida kuumem pann, seda paremini hoiab oliivi õli toidu mahla). Lõika kabatšokk rõngasteks u 1 cm paksused tükid. Kasta sõrm soolapipra segusse ja määri mõlemalt poolt kabatšoki rõngas, siis kasta jahusse ja prae pannil mõlemalt poolt pruuniks (tee nii kõikide tükkidega)
Valmis praetud rõngad aseta taldrikule, määri majoneesiga (pealt poolt) ja rapura peale peterselli ja tilli.
Kabatšoki rõngad võib asetada kihtidema taldrikule üksteise peale, alumistega ei juhtu midagi.
Maiusta soojalt. Ka külmad on head:)