2muna
2dl suhkrut
100g võid või margariini
1dl vett
21/2dl jahu
2tl küpsetuspulbrit
4 spl kakaod
2-3 banaani
Glasuur:
1,5 spl kuuma kohvi
1 spl sulavõid
1dl tuhksuhkrut
1 spl kakaod
0,5tl vaniljesuhkrut
Vahusta munad ja suhkur. Sulata rasv ja sega veega. Jahuta ja sega munavahu juurde. Sega omavahel kuivained ja lisa ettevaatlikult segades taignale. Vala pool taignast määritud ja riivsaiaga üleraputatud rõngasvormi. Lõigu banaanid u. 2cm paksusteks viiludeks ja lao taignale. Vala peale teine pool taignast. Küpseta 175 kraadi juures u. 50 minutit.
Löö kook vormist välja ja lase jahtuda.
Glasuur: Sulata rasv ja lisa juurde kuum kohv. Sega. Lisa kakao ja tuhksuhkur ning vanilje. Sega. Kalla glasuur jahtunud koogile. Kaunista soovi korral näiteks kookoshelvestega.
allikas:sekasoppa blogi