fantastiline kalapirukas

vana_foorum
Postitusi: 120
Abikokk
0000-00-00 00:00:00
Vajaläheb: 5 suurt kartulit kuubikuteks hakitud, 2, 5 cm 2 muna 2 suurt peotait värsket spinatit 1 sibul hakitud 1 porgand hakitud Natuke oliiviõli 290 ml double cream (48%umbes) nagu happukoor 2 suurt peotäit riivjuustu või parmesaani 1 sidruni mahl 1 kuhjaga tl inglise sinepit 1 suur peotäis hakitud peterselli 450g tursa fileed ribateks lõigatud Soola, musta pipart Muskaatpähklit (valikuline) valmistamine: • Kuumuta ahi 230 kraadini • Pane kartulid keevasse soolavette ja keeda 2 minutit • Keeda munad kõvaks • Aurupotis auruta spinat.. võtab paar minutit... pigista välja vedelik • Koor munad ja lõika veeranditeks • Nõruta kartul • Prae sibul ja porgand tasasel tulel oliiviõlis umbes 5 minutit. Lisa koor ja aja keema. Tõsta tulelt ja lisa juust. Sidruni mahl, sinep ja petersell. • Pane spinat, kala ja munad savitaldrikule ja sega... kallla üle kastmega. • Püreesta kartul ja maitsesta soola pipra muskaadi ja õliga. Kata selle püreega kalataldrik • Küpseta 25.30 minutit kuni kartul pealt kuldpruun. • Serveeri herneste ja muu rohelisega.. ära unusta baked beans`i ja ketsupit :P Allikas: London Times Online