KANA JÄMEDA SOOLAGA. Kana panna plaadile selili, puistada tema ümber jämedat soola nii, et see kana EI PUUDUTAKS, tiibade ja selja vahele, ümber koivade.Seda umbes sõrmejämeduse kihina. panna plaat tulisesse ahju umbes 45 min, kuni kana valmis saab.ta tuleb krõbe ja väga maitsev.ta valmib soolases aurus, mis põhjustab rasva sulamine, mis omakorda valgub soolale ja soola aurud teevad ta krõbedaks ja soolaseks.Head isu. P.S.plaadile saab panna ka külmkapist võetud kana, ei pruugi olla sulanud.
Selle KANA SOOLAGA juurde sobib hästi järgmine lisand... Oliivi õlis praadida peenekslõigatud sibul, kuivatatud ploomid, rosinad, kuivatatud abrikoosid või urjukid ja puhastatud mandlid.seda mitte rohkem kui 10 min.Võrratu lisand ka muule liha või linnutoidule. 1 suur sibul 100 gr.kooritud mandleid, saab ka jätta nad kuuma vee alla, siis tuleb koor ise lahti. 100 gr.rosinaid, 100 gr.kuiv abrikoose 300 gr.kuivatatud musti ploome. Head isu.