vana_foorum Abikokk 0000-00-00 00:00:00 |
Tädi Maali 23.9.2003: 1 pakk sarvekesi 250 g juustu (Eesti juust) 4 suurt porgandit 2 dl 10% hapukoort 2 dl majoneesi soola, suhkrut, karripulbrit (soovi korral) Keeda (keeduaeg pakil!) ja kurna sarvekesed, loputa külma veega. Keeda koorimata porgandeid vähese suhkruga maitsestatud vees mitte päris pehmeks. Porgand on paras, kui noaots läheb juba sisse, aga vastupanu on veel tunda. Tõsta külma vette, jahuta ja koori kohe (ära lase vahepeal kuivada, siis ei saa koort hästi kätte). Riivi juust ja porgandid jämedal riivil. Lisa keedetud sarvekesed. Sega salatikastmega, mille valmistad võrdsetes osades hapukoorest ja majoneesist, maitsesta natukese karripulbriga. Pärineb oma köögiloomingust. |
|
Tanel123 Kokaõpilane 2008-08-05 11:28:17 |
ma proovisin seda ja mulle ei maitsenud, maitse tundus imelik | |