Kasutaja MURRI 6.5.2003: Broileripüree
* 2 broileri rinnatükki
* 4 dl vett
* 1 porgand
* 1/2 pisikest sibulat
* 1 loorberileht
Valmistamine:
Lõigake liha väikesteks tükkideks. Mõõtke vesi potti ja pange broileritükid vette. Keetke nõrgal kuumusel ja riisuge veepinnalt vaht. Koorige ja tükeldage porgand ja sibul ning pange koos loorberilehega potti. Keetke 20 minutit, kuni liha on pehme. Lakse natuke jahtuda. Kui liha küljes on luid ja nahka, eemaldage need. Kurnake puljong. Peenestage liha köögikombainiga. Lisage puljongit nii palju, et püree oleks parajalt vedel. Külmutage jääkuubiku karbis. Pange külmunud kuubikud kaanega karpi või kilekotti. Pakkuge broileripüreed koos kartuli- või köögiviljapüreega. Sellest kogusest saab umbes 25 kuubikut.
Allikas: Pere ja Kodu erinumber Beebi