Kasutaja PIRKA 3.4.2003: 1 sibul
2 küüslauguküünt
maisiõli
seesamiõli
1 tl fariinsuhkrut
300 gr seahakkliha
2 köögivilja-kanapuljongikuubikut
1 l vett
pool pakki Santa Maria munanuudleid
maitsejärgi Santa Maria hiinapärast kalakastet
1 tl tšiilipastat
200 gr puhastatud krevette
maitsejärgi sidrunimahla
rohelist sibulat
Sibul ja küüslauk passeerida väheses maisiõlis, millesse on lisatud seesamiõli, ja lisada fariinsuhkur. Seahakkliha võib veidi koos sibula ja küüslauguga pannil praadida. Kallata segu sobivasse supipotti ja lisada kana-köögiviljapuljong.Lasta keema ja lisada munanuudlid. Maitsesta keetmise käigus kalakastme, tšiilipasta ja sidrunimahlaga. Kõige lõpuks pane supi sisse krevetid.
Puista supp taldrikus üle värske rohelise sibulaga. Hauka kõrvale head sepikut või mitmeterakuklit rohke võiga.
Retseptiks inspireeris "Kaunimaks köögis" keedetud Imre Kose Vietnami supp