LASTE LEMMIKVORM
750 g hakkliha
1 klaas hakitud sibulat
1 küüslauguküüs – peenelt hakitud
1 (400 g) purk seentega spagetikastet
1 (225 g) purk tomatikastet
1 (170 g) purk tomatipastat
¾ klaasi vett
1 tl itaalia maitseainet
½ tl soola
näpuotsaga pipart
1 (200 g) pakk teokarbi makarone – keedetud ja nõrutatud
1 (300 g) pakk külmutatud hakitud spinatit – sulatatud ja nõrutatud
2 muna – lahtiklopitud
1 klaas riivitud tšeddari juustu
½ klaasi pehmet riivsaia
¼ klaasi riivitud parmesani juustu
Pruunista pannil keskmisel kuumusel hakkliha, sibul ja küüslauk kuni liha ei ole enam roosa ja köögiviljad on pehmed; nõruta. Lisa seitse järgmist koostisainet: lase keema. Vähenda kuumust, kata kaanega ja lase 10 minutit vaikselt podiseda. Sega sisse makaronid, spinat, munad, juust ja riivsai. Tõsta määritud 33 x 22 x 5 cm ahjuvormi. Raputa üle parmesani juustuga. Kata kaanega ja küpseta 175 kraadi juures 30-35 minutit kuni toit mullitab. Lase 10 minutit enne laualeandmist seista.
8-10 portsjonit
Taste Of Home Annual Recipes 1999
Kids Love It Casserole