sametine sibulasupp

vana_foorum
Postitusi: 120
Abikokk
0000-00-00 00:00:00
500 g mugulsibulat 1 l kana- või juurvilja puljongit 50 g võid 1-2 spl jahu 2 dl rõõska koort 35% riivjuust röstitud saiakuubikud valmistamine: hauta sibulaviile võis kuni pehmed (nb ära pruunista). püreeri sibul (mida vähem tükke jääb, seda maitsvam supp on). lisa puljong. lase keema. lisa rõõsa koorega segatud jahu. keeda kuni läheb veidi paksemaks. maitsesta vajadusel soola ja valge pipraga. serveeri: taldrikusse supp, sinna peale riivjuust ja röstitud saiakuubikud. ülihea supp, maitseb isegi sibulavaenlastele. allikas: päris mitme aasta tagune ajaleht vist Postimees.
vana_foorum
Postitusi: 120
Abikokk
0000-00-00 00:00:00
nyydsest sajaprotsendiline lemmik, kuigi vihkan lapsep6lvest saadik keedetud sibulaid, - see supp on odav, imelihtne ja väga-väga maitsev :D tänud! > 500 g mugulsibulat > 1 l kana- või juurvilja puljongit > 50 g võid > 1-2 spl jahu > 2 dl rõõska koort 35% > riivjuust > röstitud saiakuubikud > > valmistamine: > hauta sibulaviile võis kuni pehmed (nb ära pruunista). püreeri sibul (mida vähem tükke jääb, seda maitsvam supp on). lisa puljong. lase keema. lisa rõõsa koorega segatud jahu. keeda kuni läheb veidi paksemaks. maitsesta vajadusel soola ja valge pipraga. > serveeri: taldrikusse supp, sinna peale riivjuust ja röstitud saiakuubikud. > > ülihea supp, maitseb isegi sibulavaenlastele. > > allikas: päris mitme aasta tagune ajaleht vist Postimees. >
vana_foorum
Postitusi: 120
Abikokk
0000-00-00 00:00:00
Tänud retsepti eest! Nüüd olemas ka Nami-nami põhiandmebaasis sama nime all.