Maitsesta part üleni soola ja pipraga. Pane ahjupannile ning küpseta 180kraadises ahjus 2 tundi.
Sega kausis jahu, munad ja vesi omavahel ühtlaseks, maitsesta soolaga. Kuumuta Ø 15 cm teflonpannil veidi õli, siis lisa 1 sl tainast ja keera panni, nii et tainas jaotuks ühtlaselt. Küpseta umbes 30 sekundit, kuni pannkook on pealt hüübinud ja alt küpsenud.
Keera pannkook ringi ning küpseta veel 30 sekundit.
Küpseta ka ülejäänud pannkoogid samamoodi; valmis pannkooke hoia niiske rätiku all soojas.
Võta küpsenud part ahjust välja, murra tiivad ja koivad küljest. Lõika ülejäänud liha õhukesteks viiludeks, krõbe nahk hoia alles.
Serveerimiseks määri igale pannkoogile Hoisin kastet. Aseta pardilihaviilud ning krõbe nahk pannkoogi keskele. Keera rulli, otsad pööra sisse.
Aseta igale taldrikule paar pannkooki, kõrvale kas tiib või koib.
NB! Ken Homi juhised "päris" Pekingi pardi pannkookide valmistamiseks leiate siit.
USA retsept (Food Network Emeril Live, Chinese Cuisine)
Pekingi part
See siin on Pekingi pardi lihtsustatud variant.