Ilmus vorsti tegemise raamat

Vaata raamatu tutvustus kirjastus Varrak lehel.

Omal käel vorstivalmistamise eelis on see, et saad ise valida parima tooraine ja endale sobivad maitsed. Vorstivalmistamine võib olla ka sotsiaalne tegevus – sõpradega koos on tore ette võtta suurem vorstitegu ning katsetada eri tekstuure ja maitseid. Ja kui põhitõed on selged, võib igaüks valmistada oma lemmikvorsti.

Raamatus jagavad autorid Ilse Metsamaa ja Kertu Lukas oma tähelepanekuid ja aja jooksul lihvitud oskusi vorstide valmistamisel. Kuidas valida toorainet ja kust seda hankida, millised on erinevad tehnikad ja palju muud. Kuidas valmistada ahjuvorste, toorvorste, suitsuvorste, rupskivorste, verivorste, keeduvorste ning vinnutatud vorste. Pildid on teinud Renee Altrov

Igaühest võib saada vorstimeister!

Kirjastus Varrak, kõva köide, 160 lk

Pressiteade
postitatud 21.05.2020 18:41 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid