Alusta vokikastme valikust: austri-küüslaugu, magushapu, Pad Thai või soja-magusa tšilli.
Järgmisena vali sobiv liha ning köögiviljad (nt kapsas, brokkoli, paprika, porgand ja suhkruherned). Muidugi võid vokki nautida alati ka ilma lihata – lase oma fantaasial lennata!
Viimaseks vali juurde sobivad nuudlid. Kui jääd valimisel hätta, siis piilu meie nuudlikooli.
0.5 pakki Santa Maria riisinuudleid
2 spl toiduõli
400 g kanafileed, ribadena või kanahakkliha
300 g kapsast, peenete ribadena
1 väike porgand, ribadena
1 muna, lahti klopitud
1 pakk Santa Maria Pad Thai vokikastet
1 dl jämedalt hakitud maapähkleid
Keeda nuudleid vastavalt pakendil toodud juhistele. Pruunista kanaribad õlis. Lisa viilutatud kapsas ja porgand, prae 1–2 minutit kõrgel kuumusel. Tee pannil ruumi ja prae muna panni keskosas, aeg-ajalt segades. Lõika nuudlid suupärasteks, lisa need koos kastmega vokile. Sega kiiresti, kuni kõik on soe. Sega juurde suurteks tükkideks hakitud maapähklid ja serveeri. Kaunista laimiviilude ja koriandriga.
Selle ja mitmed teised retseptid leiad SIIT.
Head nautimist!