Tänavagurmee muudab hõrgu linnuliha maitsenaudinguks

Aprillist leiab koostöös linnulihabrändiga Rannamõisa burgerirestorani Uulits menüüst broileri-, kalkuni-, ja pardilihast burgereid ja wrap’e.

Tänavagurmee restorani Uulitsa ühe asutaja Artur Parmu sõnul on viimaste aastatega tänavatoidukultuur Eestis hüppeliselt arenenud ja inimesed ootavad tänavatoidult uusi maitseid ja põnevaid elamusi. "Grilltoitude puhul on klassikaline valik veiseliha, kuid pardi- või kalkunilihaga saab tänavagurmee jaoks kombineerida erinevaid lisandeid ning pakkuda väga põnevaid uusi maitsekombinatsioone. Part näiteks jääb grillides mahlane, kuid samas kerge – just see, mida paljud kevadel ja suvel grilliroogadest ootavad. Linnuliha kombineerituna värskete lisanditega muudab burgeri tõeliseks fitness-burgeriks." Parm lisas, et värskele ja kvaliteetsele toorainele, nagu ka uudsetele ja põnevatele maitsenüanssidele, pannakse menüü koostamisel suurt rõhku.

Rannamõisa brändijuhi David Pärnametsa sõnul on Uulitsa restoran hea näide, kuidas tänavatoit ei ole pelgalt kiirtoit, vaid kvaliteetsest toorainest valmistatud tervislik gurmeeroog. Ka Rannamõisa on alati pööranud tähelepanu tervislikule toitumisele. "Hea meel on toetada edukaid noori ja anda seeläbi oma panus ka tänavatoidukultuuri arendamisse Eestis." Pärnametsa sõnul näeb mujal maailmas reisides väga mitmekesist tänavagurmeekultuuri ning on tore, et see ka Eestis jõudsalt areneb. "Näiteks USAs on see trend inimeste seas väga populaarne ja lisaks looma- ja linnulihale kasutatakse tänavatoidus palju kalafileed." 

Rannamõisa linnulihast valmistatud tänavagurmeed leiab Uulitsa menüüst alates aprillist, valikus on näiteks pardifilee-wrap ingveri-apelsini kastmega, kalkunifileeburger peedipesto ja grillitud spargliga (ülal fotol) ja Caesari wrap broilerifileega.

Rannamõisa on Maag Grupile kuuluv kaubamärk, mis pakub Eesti turul broileri-, kalkuni-, hane- pardi- ning lisaks ka küülikuliha. Rannamõisa tooted on valmistatud jahutatud linnulihast ning maitsestamata linnulihatoodete pakendamisel ei ole kasutatud gaasi ega säilitusaineid. Tänavagurmee restoran Uulits avati 2014. aasta novembris. Restorani asutajad on sõbrad Artur Parm ja Mario Pärn. Uulits pakub kohapeal kvaliteetsest ja värskest toorainest valmistatud tänavatoite nagu burgerid, wrap’id, friikartulid ning erinevaid lisandeid ja kastmeid veidi erinevas, ehtsas ja tervislikumas võtmes.

Foto: Ragne Värk

Pressiteade 15.4.2016

Pressiteade
postitatud 15.04.2016 09:49 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid