Eva Palu "Tordid ja koogid nagu ehtsas pagariäris"

03.06.2013 |

Nüüd saad sinagi valmistada kooke ja torte samamoodi, nagu need valmivad ehtsas pagariäris? Olgu selleks siis tõeliselt sametine juustukook, krõbeda küpsisepõhja ja kreemja täidisega martsipani-kohupiimakook või lausa uhke kolmekihiline pulmatort.

Eva Palu koogid ja tordid on valminud aastatepikkuse harjutamise, äratundmisrõõmu ja pühendumuse tulemusel. Kirg koogiküpsetamise vastu viis Eva mõned aastad tagasi lausa oma väikese Perenaise Pagariäri avamiseni, mille koogid valmivad ta enda kodus. 

Raamatus on ligi 50 tordi- ja koogiretsepti, mida Evalt on tellitud ikka ja jälle. Eva näitab, et pagariäris on ka tänapäeval võimalik teha kooke nii, et need valmivad ilma lisa- ja säilitusaineteta, vaid parimat toorainet kasutades. Lisaks praktilised nõuanded, kuidas teha tõeliselt krõbe ja samas kaunis muretainapõhi, pealt murenemata juustukook, milline martsipan sobib küpsetamiseks kõige paremini ja palju muud. 
 
Ajakirjade Kirjastus, 2013

postitatud 03.06.2013 16:25 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid