Hilton Tallinn Parki restoran The Able Butcher viib Eesti steakhouse-kultuuri uuele tasemele.
Peakoka Salvatore Coco sõnul pakub restoran suurt valikut liharoogi, millest esikohal on loomaliha. “Menüüst leiab erinevaid steike, ribisid ja teisi liharoogi. Liha on kõrgekvaliteediline ja pärit Kansasest Creekstone’i farmist.” The Able Butcher pakub ka laia valikut mereande. Restorani külastaja saab valida nn kalaturult meelepärase kala, mis talle sobival viisil valmistatakse. Lisaks muudab The Able Butcheris einestamise vaatemänguliseks avatud köök. Külastajad saavad jälgida, kuidas nende endi silme all toidud valmivad. “See on külastajatele kindlasti põnev vaatepilt,” selgitas Salvatore Coco.
Hilton Tallinn Parki tegevjuht Daniel Habersatter märkis, et uus restoran lisab Eesti mitmekülgsele restoranikultuurile veelgi lisaväärtust. “Eestis on toitlustuskultuur viimastel aastatel jõudsalt arenenud ja The Able Butcher leiab kindlasti oma koha, pakkudes uut ja huvitavat kogemust.” Habersatteri sõnul on restorani oodatud nii hotelli külalised kui ka kohalikud elanikud.
Steakhouse The Able Butcher asub Hilton Tallinn Park hotelli 2. korrusel ning on avatud külastajatele nii hommiku-, lõuna- kui ka õhtusöögiks. Restoranimenüüst leiab suure valiku erinevaid liharoogi ja mereande. Lisaks on restoranil laia sortimendiga veiniruum, kust saab roa juurde sobiva joogi valida. Restorani kogenud sommeljee annab külastajatele nõu, kuidas toidu- ja joogikultuuri omavahel parimal viisil siduda. Restorani juurde kuulub ka ligi 70-kohaline terrass vaatega Tallinnale.