"Supilinna Salaseltsi" filmi on näinud vist suurem osa eestlasi. See on kui uus "Kevade". Pisike erinevus siiski on – "Kevade" tegelastel ei olnud oma kokaraamatut! Sellest on tegelikult kahjugi, sest Kiire venna ristsete rosinatega pidusaia tahaks ju küll järele teha...
Siinne valimik aga näitab, et sel hetkel, kui jooksevad lõputiitrid ning saal valgeneb, ei pruugi äsja nähtud seiklus lõppeda. Otse vastupidi, lugu võib ennast filmilindina hoopiski raamatuks kerida. Kokaraamatuks. Sest mis oleks põnevam kui teada saada, mida armastavad filmi peategelased (Mari, Olav, Anton, Sadu, Leo, Vant ja Cätly) pärislastena kokata. Või milliseid toite eelistavad filmilindil ellu äratatud Linnapea ja Mari ema või isa. Või mida tavatseb Supilinnas elav rahvas oma tänavanimedest inspireeritult valmistada. Ja kes on uued Supilinna detektiivid...
Raamatu autorid Andra Kalda ja Merrit Kiho usuvad, et need retseptid koos vahvate fotodega toovad suurte kõrval ka "Supika" tegelaste ealised pliidi ja ahju juurde, sest kokkamine on ju sama suur looming kui filmi väntamine!
Ajakirjade Kirjastus, 2016
164 lk