Santa Maria teeb lõpu igavatele toitudele

Santa Maria alustab üleskutsega "Lõpp igavatele toitudele", mille eesmärk on tõsta inimeste teadlikkust maitseainetest ja tutvustada toiduvalmistamise fantaasiaküllast maailma.

Santa Maria turundusjuht Kelli Maar julgustab inimesi toitudega katsetama, et kogeda kiire elutempo juures tõelist maitseelamust. "Toit ei pea olema igav ja üksluine, vaid seda saab lihtsalt ja kiirelt rikastada, näiteks maitsestades ahjukartuleid rosmariini ja tüümianiga saad vahemeremaitselised kartulid, maitsestades ahjukartuleid küüslaugu ja basiilikuga on toit itaaliapärane."

Maar lisas, et kohe on poodidesse jõudmas uus Santa Maria “Maailma maitsete” sari. Uued ja põnevad maitseained nagu umami, Etioopia berbere või Jaapani wasabi toovad toitudes välja üllatavaid nüansse. “Lisaks oleme juba varem inspiratsiooniks kodukokkadele kauplustesse toonud interaktiivsed maitseaineriiulid, kust saab otsida retsepte ja näpunäiteid erinevate maitseainete kasutamise kohta. Need on väga hästi vastu võetud ja leiavad palju kasutust."

Santa Maria lubab nõustamise ja koolitustega igavatele roogadele lõpu teha ka toitlustuskohtades ja igapäevaselt on töös mitmed erinevad koostööprojektid. "Suvel alustasid meie foodie’d ehk Santa Maria müügispetsialistid Alexela tanklaketiga ja sellest koostööst sündis Eesti esimene tanklakett, mis pakub sooja pastat." Teise näitena tõi Santa Maria turundusjuht lõunarestorani Mets. "Lõunasöök on tavaliselt toidukord, millele nii palju rõhku ei panda ja soovitakse midagi kiiresti nälja kustutamiseks hamba alla saada. Restoran Mets võttis eesmärgiks menüüd edasi arendada, et pakkuda toitvaid ja maitsvamaid lõunasööke."

Üleskutse "Lõpp igavatele toitudele" kestab kogu 2016. aasta ja kõigil on võimalus pakkuda välja söögikohti, mille menüüd võiks täiustada. “Lähikuudel saab ka meie kodulehel hakata pakkuma, kuhu võiks Santa Maria foodie’d nõustama minna.” Maar selgitas, et kohti võib soovitada üle Eesti, ja julgustas laiemalt mõtlema. “Näiteks meie kolleegid käisid Islandil ekspeditsioonil viibiva uurimisgrupi toite põnevamaks muutmas.”

"Lõpp igavatele toitudele" üleskutse raames teevad Santa Maria foodie’d üle Eesti erinevate toitlustust pakkuvate ettevõtetega koostööd. Foodie’de eestvedamisel viiakse läbi toidukoolitusi, mille käigus täiustatakse toidukoha menüüd, nõustatakse, milliseid tooraineid valida ja kuidas toite maitsestada. Lisaks sellele leiab uuenenud Santa Maria kodulehelt nõuandeid ja retseptiideid, kuidas igapäevaselt toite fantaasiarikkamaks ja maitseküllasemaks muuta.

Video Islandi ekspeditsioonigrupist: www.santamaria.ee 

Pressiteade
postitatud 28.01.2016 18:21 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid