Salvesti müügi- ja turundusjuht Triin Kõrgmaa sõnul on sügis põnev aeg, sest siis on aeg asuda nautima köögiviljarohke suve tulemusi. "Meie tooteportfelli populaarseimad tooted on enamjaolt armastatud klassikud. Kuid kodumaine tarbija on alati valmis katsetama põnevaid toidukoosluseid ning see inspireerib meid ka selliseid tooteid pakkuma," selgitas Kõrgmaa.
Pikalt valminud maitseküllane praekapsas on oodatud ja armastatud külaline eestlaste toidulaual nii pidu- kui argipäeval. Sel aastal leiab Salvesti valikust kvaliteetsest kodumaisest kapsast valminud praekapsa mandariinide ja köömnetega. Tootele annavad mõnusat vürtsikust köömned ning kerget magusust ja põnevat maitsenüanssi mandariinilõigud. Uus praekapsas on ideaalne pere jõululauale, kuid sobib kindlasti ka maitserikkaks lisandiks argipäeval. Köömnete ja eksootiliste mandariinidega maitsestatud praekapsas on kerge konsistentsiga ning sobib ka taimetoitlastele - traditsioonilise searasva asemel on tootes kasutatud Eestist pärit rapsiõli. Tootele ei ole lisatud nisujahu ega kunstlikke lõhna-, maitse- või värvaineid.
Kiiretel päevadel täisväärtuslikuks lõunasöögiks või kosutavaks õhtusöögiks on mõeldud aga Salvestis valminud uus lõunatoit - kartulipuder röstsibula ja suitsuribilihaga. Ehedalt koduse maitsega lõunatoidu peategelane on kreemise konsistentsiga puder, mis valmib täpselt nagu kodus. Esmalt keedetakse kartul pehmeks ning siis lisatakse piim ja või. Maitseküllast mekki lisab tootele kvaliteetne suitsuribiliha ning magusaks karamelliseeritud röstsibul. Tootes kasutatud kartul, suitsuliha, taluvõi ja piim on kõik kodumaist päritolu. Toode ei sisalda säilitusaineid ega kunstlikke lõhna- ja maitseaineid.
Tarbijate südamed võitnud marineeritud kurkide kõrvalt leiab nüüd ka uue maitse, mis on valmistatud lõppenud kurgihooaja saagist. Tegemist on tuttavliku maitsega koduse mädarõika kurgiga, kus kasutatakse sarnaselt kodusele marineerimisele aromaatseid mustsõstralehti ning vürtsikaid mädarõikatükke. Nagu ka teised koduturul müüdavad Salvesti kurgid, on mädarõika kurgid valmistatud Tartu tehasest maksimaalselt 100 km raadiuses kasvanud toorainest.
1946. aastal Tartus tegevust alustanud Salvest on tugevate traditsioonidega Eesti toiduainetööstus. Salvest kasutab oma tootmises võimalikult palju kodumaist toorainet, millest suur osa pärineb kuni 100 kilomeetri kauguselt tehasest, ning panustab aktiivselt ka mahetootmise arengusse Eestis. Salvesti 32,000 ruutmeetri suuruses tehasekompleksis töötab ühtekokku üle 185 inimese, kes valmistavad eestimaalaste seas armastatud kõrge kvaliteediga Salvesti erinevaid tooteid nagu supid, kurgid, kastmed, ketšupid, Põnni lastetoidud, Meie Mari moosid ja Smushie smuutid.