Salvest tõi turule esimese Eestis toodetud vegan majoneesi

Kodumaise toidutootja Salvest majoneeside laia valikut täiendab nüüd esimene Eestis toodetud ja kodumaisest rapsiõlist valmistatud täistaimne majonees.

"Kuna nõudlus täistaimsete toitude järele kasvab aasta-aastalt, siis otsustasime endale esitada väljakutse valmistada vegan majonees, mis rõõmustaks neid tarbijaid, kellele muna sisaldavad tooted on vastunäidustatud või kes soovivad oma toidulaual loomsete toiduainete osakaalu vähendada,“ kommenteeris uue majoneesi sündi Salvesti turundus- ja tootearendusjuht Kristel Vilipuu.

Ainsa Eestis toodetud vegan majoneesi retseptist eemaldatud kanamunad on asendatud kodumaise rapsiõliga, mis annab majoneesile eriti kreemja konsistentsi. Säilitusainetest prii toode sobib suurepäraseks asenduseks tavapärastele majoneesidele ning ideaalselt ka salatite ja võileibade valmistamiseks.

Uuenduskuuri on läbinud ka Salvesti Klassikaline majonees, Kerge majonees ja Mädarõikamaitseline majonees. Lisaks pakendile ja kujundusele muutus ka toodete sisu. Nimelt kasutatakse neis majoneesides nüüdsest puurikanade munade asemel vaid vabalt peetavate kanade mune. Majoneeside valmistamiseks kasutatakse parimat kodumaist rapsiõli ning nende koostises ei ole säilitusaineid.

1946. aastal Tartus tegevust alustanud Salvest on tugevate traditsioonidega Eesti toiduaine-tööstus. Salvest kasutab oma tootmises võimalikult palju kodumaist toorainet ning panustab aktiivselt ka mahetootmise arengusse Eestis. Salvesti 32,000 ruutmeetri suuruses tehase-kompleksis töötab ühtekokku üle 190 inimese, kes valmistavad eestimaalaste seas armastatud kõrge kvaliteediga Salvesti erinevaid tooteid nagu supid, kurgid, kastmed, ketšupid, Põnni lastetoidud, Meie Mari moosid ja Smushie smuutid.

Pressiteade
postitatud 09.04.2020 17:54 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid