Saku kasvatas alkoholivaba õlle sortimenti kolme uue toote näol

Lisaks oma varasemale kahele õllele kasvatas Saku Õlletehas alkoholivabade õllede valikut veel kolme võrra – lisandus kaks õllejooki Saku On Ice tootesarja ning Carlsbergi maheõlu. Ühtlasi teeb Saku algaval suvehooajal tihedat koostööd toitlustusasutustega, tagamaks võimalikult paljude söögi- ja joogikohtade sortimendis kindlasti ka alkoholivaba õlle olemasolu.

“Alkoholivaba õlle turg on nii Eestis kui ka kõikjal mujal Euroopas viimastel aastatel väga jõudsalt arenenud,” lausus Saku Õlletehase juhatuse liige Jaan Härms. “Kui varem oli tootjate portfellis reeglina üks või heal juhul kaks alkoholivaba alternatiivi, siis paljude aktiivse eluviisiga tarbijate jaoks on tänaseks just alkoholivabast õllest kujunenud eelistatuim jook.”

Saku alkoholivabade õllede portfelli lisandusid sel kevadel laager-tüüpi Saku GO ja Saku GO Nisuõlle kõrvale greibi- ja vaarikamaitselised Saku On Ice õllejoogid (fotol) ning mahetoodangu nõuetele vastav Carlsbergi õlu.

“Minevikus oli alkoholivaba õlle kuvandiks tihti tavaõllest kehvem maitse, kuid täna võimaldab tehnoloogia pakkuda nõudlikule tarbijale sobivat alkoholivaba õlut. Sarnaselt teistele õlledele soovivad tarbijad ka siin kogeda uusi ja eristuvaid maitseid,” kommenteeris Härms alkoholivaba õlle portfelli laiendamist.

Sama näitab Härmsi sõnul ka Eesti tarbijate ostukäitumine – ainuüksi viimase viie aasta jooksul on alkoholivabade õllede turg kasvanud ligi poole võrra.

“Ka restorani- ja toitlustusäris on alkoholivabadele õlledele kujunenud oma väga selge koht ja lojaalne tarbijaskond. Oleme koostöös oma partneritega HoReCa-sektoris tegemas algaval suvehooajal väga tihedat koostööd, et võimalikult paljudes restoranides ja baarides oleks alati saadaval ka alkoholivaba õlu,” lisas Härms.

Uued Saku On Ice õllejoogid on villitud 0,5-liitristesse purkidesse ja orgaaniline Carlsbergi alkoholivaba 0,33-liitrisesse klaaspudelisse. Siidriarmastajatele on Saku valikus olemas ka alkoholivaba Somersby siider.

Pressiteade 16.5.2018

Pressiteade
postitatud 11.05.2018 10:14 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid