Rakvere lihakombinaat lisas sortimenti kaks uut pasteeti – klassikalise määrdepasteedi ja turul ainulaadse ahjus küpsetatud pasteedi rõõsa koorega. Mõlemad pasteedid on pakendatud mugavasse taassuletavasse karpi.
Rakvere brändijuhi Triin Lõokese sõnul ei ole mugavas karbipakendis pasteete Rakvere sortimendis mitu aastat olnud ning on paras aeg neid tarbijale taas pakkuda. “Kuna pasteedil on alati olnud oma koht eestlaste jõululaual, tõi Rakvere lisaks olemasolevatele batoonpakendis pasteetidele ja saiakattele turule uudsed karpi pakendatud pasteedid just jõulueelsel ajal,” ütles Rakvere brändijuht Triin Lõoke.
Uued pasteedid – Määrdepasteet ja Küpsetatud maksapasteet rõõsa koorega – on pakendatud mugavasse taassuletavasse karpi. "Kuna karpi saab pärast avamist uuesti sulgeda, püsib pasteet kauem värske," lisas Lõoke. Küpsetatud maksapasteedi karbis on lisaks ka fooliumist ahjuvorm, milles pasteet ahjus küpsetati.
Turul täiesti uus toode – Küpsetatud maksapasteet rõõsa koorega – sisaldab lisaks seamaksale ka ehtsat rõõska koort, mis muudab võileivakatte imeliselt kreemjaks. "Selle pasteedi teeb unikaalseks ahjus üle küpsetamine, mis lisab pasteedile tekstuuri ning annab toote pinnale kauni kuldpruuni välimuse. Küpsetatud pasteet sobib hästi nii saiale kui ka leivale määrimiseks ning viiludeks lõigatuna ka peolauale serveerimiseks," lisas Lõoke.
Võileibade ja suupistete valmistamiseks sobiv uus karbis Määrdepasteet on klassikaline maksapasteet, millele annab hea maitse seamaks. "Siidise struktuuri tõttu on pasteeti kerge leivale või saiale määrida," ütles Lõoke.
Pasteetide pakendid kannavad 3-keelset tooteinfot ning jõuavad samas pakendis müügile kõigis kolmes Balti riigis "Rakvere" brändi all.