"Põltsamaa Tõmmu on juba saanud sooja vastuvõtu veinikeldritelt ja restoranidelt. Seetõttu usume, et meie marjavein on dessertveinide klassis väärikas konkurent ning võidab oma maitseküllusega ka Eesti veiniarmastajate südamed," ütles Põltsamaa Felixi juhatuse esimees Anti Orav.
Kui reeglina laagerduvad Põltsamaa marjaveinid kaks aastat, siis 2002. aastakäigu Tõmmu on spetsiaalne vein, mida iseloomustab küps ja täidlane maitse. 2002. aasta oli hea marja-aasta, mil oli piisavalt soojust ja päikest koos mõõduka õhuniiskusega, mis andis marjadele parima küpsuse ja piisava magususe.
Põltsamaa Felixi veinid valmivad Eestis küpsenud puuviljadest ja marjadest, mitte kontsentraadist. Veinitootmisel kasutab tehas kõige klassikalisemat väärtusahelat alates marjade pressimisest, veini laagerdumisest vaatides kuni pudelisse villimiseni.
Tõmmuga tähistab Põltsamaa 90 aasta möödumist eestimaise veinitootmise algusest. Selle väärika aastapäeva tähistamiseks on Põltsamaa lossi veinikeldris avatud ka toidumuuseum, kus saab ülevaate mitmekülgsest Põltsamaa toidutööstuse ajaloost.