Eesti juhtiv toiduainetetootja Põltsamaa Felixi purgisuppide valikusse lisandus uus kodumaisest toorainest valmistatud frikadellisupp.
Põltsamaa Felixi turundusdirektori Marek Viiloli sõnul on uus koduse maitsega selge frikadellisupp valmistatud klassikalise retsepti järgi, sisaldades kartulit, porgandit, sibulat ning frikadelle.
“Uus säilitusainetevaba supp on toodetud Eestis kodumaistest köögiviljadest ning frikadelle tarnib meile Rakvere Lihakombinaat,” lisas Viilol. Supp ei sisalda kunstlikke maitse- ja lõhnatugevdajaid.
Kõikidele Põltsamaa uutele frikadellisuppidele läheb peale ka uus nutikas ja kergesti avatav purgikaas, mille ettevõte võttis oma köögiviljahoidistel kasutusele eelmise aasta sügisel.
Frikadellisupiga laienes Põltsamaa supivalik nüüd juba 13 erineva tooteni, lisaks on sortimendis ka 4 valmistoitu kiireks söögikorraks. Kõik Põltsamaa supid ja valmistoidud on valmistatud eestlaste maitse ja eelistuste järgi ning on vabad kunstlikest lõhna- ja maitsetugevdajatest ning säilitusainetest. Aasta tagasi laiendas Põltsamaa Felix tootmist uute valmistoitude ja suppidega, lisades sortimenti kergema retseptiga koduse seljanka, lihata värskekapsaborši, kukesupi, ühepajatoidu, makaroniroa hakklihaga ja pilaffi.
Põltsamaa Felix on kõige laiema toiduainete valikuga juhtiv toiduainetetootja Eestis, tootes ja turustades ligi 350 toodet neljateistkümne erineva kaubamärgi all.
Panen siia endale kirja, et see purgi-kukesupp ei ole kohe teps mitte meie pere maitse järgi.