"Inimestel on üha suurem huvi kohalike puhaste maitsete vastu ning maaelu on taas tõusvaks trendiks muutunud. Pikad suveõhtud sobivad hästi just väikeseks väljasõiduks maale, nautimaks head toitu ja maaelu rahulikkust," sõnas Ööbiku talu perenaine Kertu Lukas.
"Lähtume menüü tegemisel sellest, mida loodus meile parasjagu annab ning tahame oma kliendid unustatud väärtuste juurde tagasi tuua," ütles Ööbiku talu peremees Ants Uustalu.
5-käigulisi õhtusööke pakutake Ööbiku talus kolmapäevast-laupäevani kell 19:00. Pühapäeval võivad külalised nautida samas formaadis hilist lõunasööki kell 15:00. Ühel õhtul võetakse vastu kuni 20 külalist, vajalik on eelnev kohtade broneerimine. Õhtusöögi pearoog valmib enamasti maa-aluses ahjus küpsetatuna.
Ööbiku talu asub Tallinnast 50min autosõidu kaugusel.
Ööbiku talu veavad Ants Uustalu ja Kertu Lukas. Ants Uustalu on töötanud erinevates Londoni ja Eesti restoranides, Soome Suursaatkonnas, teinud koostööd mitmete toidu- ja elustiiliväljaannetega ning juhtinud saadet Põllult Patta. Ants on Eesti Peakokkade Liidu liige ning Eesti Kulinaaria Instituudi akadeemik. Kertu Lukas on olnud toiduajakirja KÖÖK peatoimetaja, töötanud projektijuhina, on omandanud kondiitri kutse ning kuulub Eesti Sommeljeede Liidu liikmete hulka.
Pressiteade 5.7.2013