Soovitused on mõeldud hommiku-, lõuna- ja õhtusöökideks.
Hommikuks: Soolakala sibula ja tomatiga, tatratangupuder, piim.
Lõunaks: Lambamaks sibulaga, kartulid, kurgid, hapupiim riivleivaga.
Õhtuks: Piimasupp naeristega, lihalõiked kurkidega.
Hommikuks: Kartulid, pekikaste, peedisalat. Kohv, piim.
Lõunaks: Kruubisupp tomatite ja lambalihaga, liha juurde kurgid.
Õhtuks: Hautatud kaalikad, praetud kartulid, soolakala. Tee.
Hommikuks: Eelmise päeva supp, mannapuder pruuni võiga.
Lõunaks: Ühepajatoit sealihast kapsastega, kartulid. Odratangusupp õuntega.
Õhtuks: Hautatud segaaedvili, külm liha, lõunane supp.
Hommikuks: Kartulid, tomatikaste, aurutatud silgud. Keedetud piim.
Lõunaks: Peedisupp lambalihaga, kurgisalat.
Õhtuks: Praetud kartulid, lihalõiked, tomatid. Õunatee, leib, juust.
Hommikuks: Seened ja kartulid, värsked kurgid, piim.
Lõunaks: Lambaliha mäerõikakastmega, kartulid, värskekapsa- ja õunatoorsalat. Piim.
Õhtuks: Piimasupp kaalikaga, soolakala tomati ja sibulaga.
Hommikuks: Kartulid, sibulakaste, soolakala. KOhv, leib, marjavõi.
Lõunaks: Odratangupuder, praetud pekk sibulaga, piim.
Õhtuks: Kartulisalat heeringa ja kurkidega, odratangu- ja õunavorm (kasutades lõunast putru), piim.
Hommikuks: Keedetud valge kapsas, külm liha lõigetena, hapukurgid. Kohv, õunapiruka (laupäeval küpsetatud)
Lõunaks: Lambaliha kruupidega, kartulid, palukasalat. Õunavaht mannaga.
Õhtuks: Kartuli-, kurgi- ja tomatisalat, suitsulihalõiked. Tee, sai, või, juust.