Maks & Mooritsa uued hakktooted on täielikult e-ainete vabad

Uued koduse maitsestusega Maks&Mooritsa lihapallid ja -pihvid on kõik e-ainete vabad, maitsestamiseks on lisatud vaid sool, pipar ja vürtside segu. Uute hakktoodete sortimendist leiab ka erilised mulgipärased lihapallid, mis on valmistatud sea- ja veiselihast ning sisaldavad odrakruupe ja kartulit.

 

Atria Eesti müügidirektori Meelis Laande sõnul arvestatakse uute toodete arendamisel eelkõige koduturu tarbijate soove. "Eestlased on lihaleti juures tehtavate valikute suhtes muutunud aina teadlikumaks ning ka nõudlikumaks. Lihatoodete puhul eelistatakse just harjumuspärast ja mahedat maitset – eksootika meeldib eestlastele ka, kuid enim ikkagi kodune maitse."

 

"Kõik uued pihvid ja lihapallid sisaldavad hoolikalt valitud sea- ja veiseliha ning on täielikult e-ainete vabad," sõnas Laande. "Uute toodete seas on suureks üllatajaks Mulgi lihapallid, mis on pikitud odrakruupide ja kartuliga – traditsiooniline toit, mida ei pea pikalt köögis vaaritama, vaid saab mugavalt ja kiirelt poest koju kaasa haarata. Toored Hakk-kotletid on seevastu valmistatud värskest kodumaisest lihast ning mõeldud just neile, kes soovivad kotlette enda käe ja tunnetuse järgi küpsetada."

 

Uued hakktooted:

-          Lihapihvid – küpsetatud klassikalised sea- ja veiselihast pihvid.

-          Lihapihvid juustuga – küpsetatud sea- ja veiselihast pihvid juustuga.

-          Mulgi lihapallid – küpsetatud sea- ja veiselihast pallid kartuli ja odrakruupidega.

-          Hakk-kotletid – toored sea- ja veiselihast (43% + 43%) hakk-kotletid.

-          Wõro lihapallid – soodsad küpsetatud kanalihamassist ja sealihast pallid.

 

Pressiteade
postitatud 12.01.2016 10:33 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid