Ragne Värk on üllitanud uue kokaraamatu: "LIHTSALT LINNULIHAST: KIIRED JA KODUSED ROAD KANAST KUNI PARDINI".
Üks korralik ja toitev söögikord valmib tegelikult oluliselt kiiremini, kui oskate arvata. Samuti ei pea selleks olema aastatepikkuseid kogemusi.
Selle tõestuseks leiate sellest raamatust äärmiselt lihtsaid ja kiireid linnuliharoogasid, mis maitsevad oivaliselt. Need sobivad ühtviisi kokkamiseks argipäevaõhtul, aga ka nädalavahetuse lõunasööginaudinguks.
Selles raamatus on üle 80 mugava retsepti kana-, pardi- ja kalkunilihast. Valikus leidub suppe, vormiroogasid, hautisi, salateid, suupisteid, grillroogasid – kõik erineva iseloomu ja olemusega.
Kaks asja on siiski ühised – need on lihtsad mugavustoidud ja tooraine on leitav mistahes kauplusest.