Kõrvitsatoidud - salatitest magusani

Lia Virkus ja Pille Enden on andud välja uue ja asjaliku kokaraamatu kõrvitsatoitudest.

Vähenõudlikes tingimustes suvi läbi omasoodu kasvanud kõrvitsatel valmivad sügiseks suured, pontsakad ja tervislikud viljad, mida süües pole vaja muretseda liigsete kalorite pärast. Oma maheda maitse ja parajalt mahlase konsistentsiga on kõrvits ideaalne koostisosa nii salatites, suppides kui vormiroogades, hoidistest rääkimata. Pettuma ei pea ka magusasõbrad - kõrvitsast saab nii maitsvat saia kui kooki. Seega pole midagi imestada, et kõrvitsatoidud muutuvad iga aastaga üha menukamaks!

Tegemist on "100 rooga" sõsarsarja "100 rooga mini" kümnenda raamatuga, mille andis välja Ajakirjade Kirjastus. 

Pressiteade
postitatud 09.09.2014 15:47 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid