Kolme sõsara hõrgutised: puhtaid maitseid Võro- ja Setomaa piirilt

01.04.2014 |

"Kolme Sõsara Hõrgutistel" on oma pikk, loomulik ja väga isiklik kujunemislugu. Raamatu autorid Kerti, Triin ja Kadri Vissel tunnevad end selles ilmas justkui mälestus vanast maailmast: nad on harjunud perega koos tegutsema ja osalema oma toidu saamise ahelas kuni maa kaevamise ja seemnete mulda panemiseni. Isetegemine pakub rõõmu, mida poeriiulitel ei müüda.

See raamat avab ukse nende köögipoolele. Nad on väga tänulikud oma vanematele ja vanavanematele, et neil oli võimalus kasvada vana Võromaa ja Setomaa kultuuriruumis. Sealt pärinevad ka nende hõrgutised.

Kirjastus PEGASUS


postitatud 01.04.2014 14:41 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid