Autorid: Angela Laig ja Jane Maastik
Kodus küpsetatud leivad-saiad on saanud osaks meie igapäevaelust. Leivaküpsetusmasinaga on uskumatult lihtne ja lõbus valmistada küpsetisi maitsvate lisanditega - pähklite, seemnete, kuivatatud puuviljade, juust, seente, sibula, peekoni, šokolaadi või muude meelepäraste koostisosadega.
Sellest raamatust leiate nii aastatega tuttavaks ja omaseks saanud leiva- ja saiaretsepte kui ka uusi ja põnevaid kooslusi. Raamat sisaldab nõuandeid gluteenivabade küpsetiste valmistamiseks ning lisaks näpunäiteid ja soovitusi, kuidas ise retseptides muudatusi teha, et tulemus veelgi nauditavamaks muuta.
Menu Kirjastus, 2012
NB! Vaata ka leivaküpsetusmasinale pühendatud foorumiteemat Nami-Nami foorumis.