Möödunud nädalavahetusel Tallinna Järve keskuse messialal toimunud Eesti Verivorsti Peol pimehindasid Eesti Grilliliidu tippkohtunikud Priit Toomitsa juhendamisel kokku 28 verivorsti maitseomadusi. Esikoha saavutasid Karni verivorstid "Kuldne Klassika”.
Esmakordselt peetud Eesti Verivorsti Peol toimus Eesti Grilli Gala uue võistluskategooria "Aasta verivorst" maitsehindamine, mida teostasid Priit Toomitsa juhendamisel üheksa Eesti Grilliliidu kõrgeima kvalifikatsiooniga kohtunikku. Tooteid küpsetati ja hinnati pimehindamise meetodil, mis tähendab, et tooteid küpsetav grillivõistkond ei teadnud, millise tootja tooted grillil on ja kohtunikud ei teadnud, millise tootja tooteid nad parasjagu hindavad.
Kokku hinnati 28 verivorsti, millest edukaimaks osutus Karni verivorstid "Kuldne klassika”. Võidutoode saab õiguse kanda Eesti Grilli Gala maitsehindamise tunnustusmärki.
"Aasta verivorst" müügitulemuste alusel selgub Nielsen Eesti poolt 9. juunil Pärnus Grillfestil toimuval Eesti Grilli Galal Epiima juustulaval.
Eesti Grilli Gala maitsekategooriate suur hindamispäev toimub Tallinna Lauluväljakul 6. mail Eesti Toidumessil - Sööma! ja võitjate väljakuulutamine 9. juunil Pärnus Grillfestil toimuval Eesti Grilli Galal Epiima juustulaval.