Tunne rõõmu söögitegemisest, heast seltskonnast ning naudi igat suutäit! Sellise juhtmõttega viib raamatu autor joogaõpetaja Kadi Toompere meid rännakule joogatraditsioonis klassikalisteks muutunud tervistavate roogade juurde ja tänapäevaste vegan- ja laktovegantoitude põnevasse maailma.
Suur osa retseptidest on valminud toidukoolituste või õigemini kooskokkamiste käigus, mille ajal on ühise energiavälja abil ka toidule lisaväärtust antud. Toitu peab valmistama rõõmuga ja kogu südamest ning hetkes kohal olles. See on hea meditatiivne harjutus ja teistega koos tehes ka lihtsalt tore ettevõtmine, mis kauaks meelde jääb.
Lisaks autorile on oma lugude ja lemmikretseptidega raamatusse panustanud ka teised armastatud Eesti joogaõpetajad. Raamat sisaldab ligi 100 erinevat vegan- või lakto-vegetaarretsepti ning lisaks ka praktilisi soovitusi, kuidas igapäevaste askelduste keskel tervislikumat joont hoida.
Kirjastus Varrak
2016
216 lk, pehmekaaneline