"Terviseteadlikud inimesed on juba harjunud grillima köögi- ning puuvilju, et tasakaalustada grillitavat lihaportsu tervisliku lisandiga. Samuti on grillitud köögiviljad-puuviljad hea alternatiiv neile, kes liha ei söö,“ lausus Jörgen Kohal. "Väga populaarsed on näiteks grillitud köögiviljavardad, millele saab läheneda loominguliselt ning proovida vardasse lükata erinevaid juurvilju, kaunvilju või seeni. Kõvemad juurikad tuleb enne vardasse ajamist soolvees pehmemaks keeta ning külma veega jahutada, seejärel küpsetada mõned minutid grillil. Sütel või lõkkes küpsetamiseks sobivad kõik köögiviljad."
Neile, kes pole kunagi tulnud mõttele peakapsast grillida, soovitab tippkokk selle kindlasti ära proovida: "Grillimiseks sobivad väga hästi väiksed värsked kapsad: aseta väike kapsapea grillile ning küpseta aeg-ajalt kapsast keerates umbes 20 minutit. Võib juhtuda, et kapsa välimised lehed põlevad ära, kuid sellest ei juhtu midagi – need koori maha ning leegil küpsenud mahlane köögivili ongi valmis! Lõika grillitud kapsas suupärasteks tükkideks ning maitsesta soola, õli, veiniäädika või sidrunimahlaga."
Rimi Eesti Food AS (www.rimi.ee) kauplused kuuluvad Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic AB kaupluste hulka, mille ainuomanikuks on ICA Gruppen AB. Rimi tugevuseks on tervislik kaubavalik, kvaliteetsed puuviljad ning mitmekesine omatoodete sortiment. Kokku on Rimi Baltic AB-l kolmes Balti riigis 263 kauplust, sealhulgas 80 hüpermarketit (neist 14 Eestis), 145 supermarketit (neist 70 Eestis), 38 odavmüügikauplust Lätis. Rimi pakub Eestis tööd ligi 2700 inimesele.
Pressiteade 13.7.2018