Kuna burboonid koguvad maailmas aina enam populaarsust, otsustas Jim Beami tootja Beam Suntory pakkuda viskisõpradele innovatiivse burbooni. Tulemus on Jim Beam Double Oak, mida iseloomustab tavapärasest sügavam puidune maitse ja karamelline värvus ning pehmus.
Jim Beam Double Oak burbooni laagerdumisprotsess on kaheetapiline – kui tavapäraselt valmib viski ühes tammevaadis, siis Double Oaki maitsed on küpsenud, täienenud ja tasakaalustunud kahes tammevaadis. Teine laagerdus lisab burboonile tugevat puidusust ja pehmet tamme aroomi. Klassikalise tootmismeetoodi kohaselt on tammevaadid ka eelnevalt põletatud, mis annab küpsevale burboonile intensiivse karamellise maitse ja vürtsikuse.
Uus toode tuleb turule väärikas pakendis. Jim Beam Double Oaki pudelit ehivad graveeringud ja reljeefne pitser tooteetiketil. Pudeli uus kuju ning silmapaistvad detailid peegeldavad pikalt küpsenud ning hoolega valmistatud toote luksuslikku kvaliteeti.