ItaaliaMaania kutsub juustule!

Itaalia maania põhiliseks eesmärgiks Eestis on propageerida orgaanilist kõrgekvaliteedilist eksklusiivset Parmigiano Reggiano juustu ja teha see eestlastele taskukohaselt kättesaadavaks. Juust tellitakse otse farmist Bibiano külast, Reggio Emilie regioonist, mis on ka algselt Parmigiano Reggiano juustu sünnikoht. Ainult selles regioonis toodetakse orgaanilist Parmigiano Reggiano juustu, mille tulemusena saadakse ainulaadne ja unikaalne maitse.

Lisaks on võimalik tellida 100%-list itaalia oliividest valmistatud Extra Virgin orgaanilist oliivõli.

Parmigiano Reggiano juust

Kogu tootmiskett on sertfitseeritud kui orgaaniline - alates lüpsiprotsessist ning piimatoodete tootmisest kuni toote pakkimiseni jaekaubanduse tarvis. Peamine erinevus seisneb piimas - see saadakse lehmadelt, keda kasvatakse suure hoolega. Neid peetakse vabalt, mis tagab nendele pika ja tervisliku elu. Toidetakse ainult orgaanilise toiduga ning ravitakse homoöpaatilisel teel (antibiootikumid ja hormoonravi kasutamine on keelatud). Kasvatatusreeglid on väga ranged ja neid jälgitakse suurima tähelepanuga. Parmigiano Reggiano on ainuke juust maailmas, mis on valmistatud ainult kolmest koostisosast - piimast, laabist (rennet) ja soolast, ilma säilitusaineteta. Kuna meie laap ei sisalda naatriumbensonaati, pöörame me suurt tähelepanu piima kvaliteedile, nagu see sajandite jooksul toimunud on …

Tõelist Parmigiano juustu toodetakse vaid Põhja - Itaalia kindlates regioonides nagu Reggio Emilia lähiümbruses.

www.itaaliamaania.ee

27.04.2017 toimub Nordic Hotel Forumis algusega 18.00 eriüritus, kus seda maitsvat juustu proovida saab.

Kohapeal on Itaalia Maania üks eestvedajatest itaallane Remigio Ferrari, kes tutvustab ja räägib lähemalt juustu ajaloost ning valmistamisprotsessist. Lisaks on kohapeal ka juustumeister kes suure ligi 40 kilose juustuketta lahti lõikab. Degusteerimiseks saab proovida erinevaid maitseid - kombineerides juustu näiteks pirni või meega. Samuti pakutakse joogiks veini ja vett.

Üritus lõppeb orienteeruvalt 19:15 ning kõigil osalejatel on võimalik ka juustu kaasa osta.

Vaata ka ürituse Facebooki-lehekülge

Sisuturundus
postitatud 27.04.2017 10:20 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid