HeyDay Organic avab Põhjala esimese omataolise mahemahla tehase otse Tallinnas, kus kasutatakse täiesti uut tehnoloogiat.
HeyDay mahlad on sündinud põhjamaa valgete ööde ning puhta ja puutumatu looduse energiast. Mahlad valmistatakse värsketest ja maitsvatest mahekasvanduse köögi- ja puuviljadest ning marjadest, mis nopitakse käsitsi suurtelt põldudelt, metsadest ja rabadest ning pannakse teie jaoks ilma kuumtöötlemata pudelisse otse Tallinnas asuvas mahlatehases. HeyDay kasutab revolutsioonilist tehnoloogiat nimega High Pressure Processing, mis lubab mahladel säilida värsketena ja vitamiinirikastena.
Mahlatehase idee taga seisavad kaks Eesti meest Janno Veskimäe ja Anton Maljugin, kes vaimustusid ideest panna põhjamaa loodus pudelisse ning tutvustada tervislikke ja maitsvaid külmpressitud mahlu kogu maailmale.
HeyDay Organic mahlavalikus on hetkel neli mahla, mis igaüks on tehtud vähemalt viiest erinevast toorainest. Nende hulka kuuluvad ka näiteks väga tervislikud ingver, jõhvikas, astelpaju ja eksootilisem kurkum. Lisaks on mahlad nimetatud meie traditsioonidele südamelähedaste nimedega: Deep Forest, Evergreen, Bonfire ja Sunbeam.
Unustage kontsentraadid, pastöriseerimine, lisatud suhkur ja muud lisaained. HeyDay on puhas, naturaalne mahemahl ja ei midagi muud - välja arvatud suur annus põhjamaist mõtteviisi.
Mahlasid saab alates oktoobrikuust osta:
öko-kaubandusketist Biomarket
Tallinna Kaubamaja toidupoest
Solarise ja Viimsi Comarketi toidupoest
suurematest R-kioskitest
Coopi poodidest üle eesti
Suurematest Rimidest
Lisaks saab mahlasid tellida koju neti-poe kaudu ning proovida kohvikutes ja restoranides, mille nimekiri iga päevaga pikeneb. Alustame koos mahlarevolutsiooni!
Nautige!
Anton ja Janno
Vt veebilehte, Facebook, Instagram
#HeyDayOrganic #MahlaRevolutsioon
Pressiteade 28.9.2016