Hellmann'si majonees, mille kreemjas konsistents on juba omaette maitseelamus, aitab pidulaua road viia uuele tasemele. Olgu eelistuseks klassika või hoopis eksperimenteerimine, Hellmann's seob kõik hõrgutised ühtseks tervikuks.
Nami-Namist leiad mitmeid retsepte, kus soovitatakse kasutada Hellmann'si majoneesi. Siin väike ülevaade roogadest, mis EV 100 pidudustusteks hästi sobivad.
Kui armastad klassikalisemaid toite, siis Hellmann'si majonees sobib hästi kodusemate salatite tegemiseks, näiteks klassikalise kartulisalati valmistamiseks. Singirullid ei puudu üheltki Eesti pidulaualt ja lustakust võib pidulauale lisada kelmika suitsuräime-võileivatordi näol.
Kui aga hing ihkab traditsioonilistest peoroogadest pisut kõrvale seigelda ja lisada toidulauale uutmoodi särtsakust, siis sobib Hellmann'si majonees imehästi erinevatesse külmadesse kastmetesse. Proovi näiteks mitmekülgset tuunikalamajoneesi ehk tonnato-kastet või krehvtist harissa-dippi, mis sobib ideaalselt näiteks hiidkrevettide juurde.
Kuigi majoneesi seostatakse ennekõike soolaste roogadega saab peolauale Hellmanns´i abil tuua ka magusaid elamusi. Proovi klassikalisi Eesti majoneesiküpsiseid või Paleo- ja LCHF-dieediga sobivaid ja vaid kahest komponendist koosnevaid majoneesipannkooke. Või miks mitte hoopis Teevi väga põnevaid banaani-majoneesimuffineid!
Midagi ei ole teha, aga Hellmann’s on juba aastaid minu lemmik olnud. Lihtsalt on kõige parema maitsega majonees minu arvates!