Jagame nimekirja ka Nami-Nami lugejatega ja võimaluse korral lisame ka retseptiviite.
Peter Goossens (Hof van Cleve, Kruisem) soovitas waterzooi-nimelist kanahautist. Retsept on Nami-Namis olemas.
Orm Oja (Restoran NOA, Tallinn) soovitab musta leiba vürtsikilu ja munaga. Vaata meie lugu "Variatsioonid teemal "Kilu, leib ja muna"".
Elena Arzak (Arzak, San Sebastian) soovitab täidetud krabi Baski köögist - txangurro a la donostiarra.
Keelan Higgs (Variety Jones, Dublin) soovitab boxty-nimelisi kartulipannkooke.
Anthony Genovese (Il Pagliaccio, Rooma) soovitab pesce stocco nimelist rooga Calabria köögist. Mõned Calabria retseptid on meil Nami-Namis olemas, kuigi pesco stocco retsepti veel mitte.
Nikos Roussos (Funky Gourmet, Ateena ja Opso, London) soovitab sidruni ja punega küpsetatud kana, mida paljud kreeklased pühapäevasel perekondlikul lõunasöögil naudivad. Nami-Namis soovitame proovida seda rooga.
Zbyszek Siemieniec (Restauracja Wentzl, Krakow) soovitab proovida poola valget borši žur.
Anne-Sophie Pic (Maison Pic, Paris) soovitab prantsuse köögi austajatel proovida volovane harknäärmega - Bouchées à la Reine (Vol-au-Vent).
Nami-Nami perenaine Pille Petersoo koos oma esiklapse ja prantsuse tippkoka Anne-Sophie Pic'iga augustis 2009.
Niklas Ekstedt (Ekstedt, Stockholm) tõi rootsi roogadest esile martsipanitäidise ja rohke vahukoorega Rootsi vastlakukli ehk semla.
Tim Raue (Restaurant Tim Raue, Berliin) soovitab Eisbein'i ehk seakooti hapukapsa ja hernestega.
Ana Roš (Hiša Franko, Kobarid) soovitab oma kodumaal proovida frika-nimelist rooga ehk searasvas praetud kartuleid rohke juustuga.
Christian Puglisi (Relae, Copenhagen) soovitab proovida värsket merivarblase marja (stenbiderrogn). Merivarblase marja hooaeg on lühike, veebruarist aprillini, ja seda peetakse Taanis tõeliseks hõrgutiseks. Värsket merivarblasemarja serveeritakse röstsaial koos hapukoore ja värske tilli oksaga.