Külalistele pakuti maitsmiseks 16 suupistet: 12 soolast ja nelja magusat. Pagaritooteid aitasid teha Kertu Lukas ja Tallinnas Telliskivi Loomelinnakus tegutsev Aarde Pagar.
Suupistetes kasutati Eesti väiketootjate erilisi maitseid. Nii olid esindatud Lümanda vürtsikilu, Võrtsjärve suitsuhaug, Saaremaa hirveliha, Andri-Peedo kitsepiimajuust, Viinamärdi stracciatella ja ricotta, Hiiumaa must leib, Muhu leivakrõpsud ja muud.
Presidendi vastuvõtu menüü 2025
Soolased ampsud:
Kiluvõileib ehk Lümanda vürtsikilu, Viinamärdi stracciatella mustal leival (Ivari Vokk)
Võrtsjärve suitsuhaugi salat kartulikorvikeses, haugimarja ja marineeritud redisega
Graavitud siiafilee, Hollandi kastme, hapendatud kollase peedi ja mini basiilikuga hapuleival
Mägihõrnase tartlett suitsutatud seapõse relishi ja suhkruherne remulaadiga (L)
Hiiumaa hirve-tartar marineeritud kukeseene ja Muhu leivakrõpsuga (Ivari Vokk)
Grillitud piimapõrsa fileerull Põltsamaa sinepi ja hapukapsa marmelaadiga (L,G)
Krõbe Seto karask röstitud peedivahu ja pähklipuruga (V) (Peep Peterson)
Talu küülikuliha kroket, karamelliseeritud kõrvitsaseemnete, krõbepeekoni ja tikrimoosiga (L,G) (Anastasija Tihhaja)
Pärlkana-kevadkogritsavaht kirsiželeega (L,G)
Andri-Peedo kitsetalu juustukook astelpajukastme ja murakasalatiga (G)
Kartulirösti tilliga graavitud porgandi, äkilise kurgi ja vegan-hapukoorega (L,G,V)
Metsaseene-tartar suhkruhernepärlite ja röstitud päevalilleseemnetega (L,G,V)
Magusad ampsud:
Põletatud ebaküdoonia mini tart (Tiina Stint)
Mustika-choux sidrunikohupiimakreemi ja valge šokolaadi tükkidega
Šokolaadikorvike pähklikreemi ja värske vaarikaga (G)