Eesti Vabariigi Presidendi vastuvõtu menüü 2012

24. veebruaril 2012 toimus Presidendi vastuvõtt Tartus.

Maia Smõslova, Peakokk, F-hoone: 

  • Kuivatatud vürtsikilufilee muna-kodujuustkreemiga krõbedal kadakaleival
  • Madalküpsetatud lõhefilee peedi ja marineeritud kurgi salatil
  • Lepasuitsu-seafilee lahtisel sibula pirukal

Ants Uustalu, Peakokk, Soome suursaatkond

  • Kodumaa viljakas muld
  • Tasaselt küpsetatud pardilihast kroket, sõstraveinis hautatud pirni, valge sõstra kreemi ja saialille õitega.
  • Õunapuusuitsu lõhe ümbrik taliõunamarmelaadi ja punapeedi täpiga.
  • Tuha -macaron kitsejuustuvahu ja sidrunipüreega

Artur Ovtšinnikov, peakokk, Frens catering

  • Marineeritud siiafilee ja suitsuräime tartar lõhemarja-õuna juci`ga
  • Vuti galantiin tomati-peedi marmelaadiga
  • Rukkileiva kanapee vasikaliha rilette metsaseene kreemiga
  • Seaküljeliha ja veisekeele kook sinepitarretisega
  • Magusküüslaugu-selleri cappucino ja suitsupeki Brunoise`ga

Madis Põld, peakokk, Restoran Paat

  • Vürtsi kilufileega suitsutatud vutimuna porrulaugu pesas
  • Suitsuahvena kreem soolasiia ning musta leiva ja kõrvitsa puruga
  • Kitsejuustu vaht peedi briochiga ja õhitud odrakruubiga

Dmitri Fomenko, peakokk, vabakutseline

  • Vutt ja muna sügisel korjatud rabarberi kreemiga
  • Praetud siig pehme porgandikreemiga
  • Mahe veiseliha tar tar ürdi kreemi ja marineeritud kännuseentega

Joel Ostrat, peakokk, Café Truffe

  • Mustaleiva -heeringa teriin vürtsikilu ja marineeritud kirsstomatiga
  • Peekonisse mähitud verivorsti amps
  • Lõuna-Eesti küüslauguleival rostbeef pohlaga

Õie Pritson, kondiiter/kommimeister, Werner

  • Vana Tallinna trühvel
  • Tiramisu trühvel
  • Mini-porgandi-apelsinikook

Allan Kuning, kondiiter/kommimeister, Rain stuudio

  • Mõrušokolaadi – Mandli trühvel
  • Kodujuustu kreemi piimašokolaadi trühvel
  • Rukkileiva minikook toorjuustu kreemiga

Inga Paenurm, peakokk, Vabariigi Presidendi Kantselei

  • Aigar Breti tuhajuust maapirnipüree ja roosiželeega
  • Musta leiva ja metsaseenekook
  • Hõrk meekook punapeedikreemi ja kama-mustsõstra tolmuga

Foto: Presidendi kantselei

 

Loe veel:

Nami-Nami retseptikogu®
postitatud 24.02.2012 19:08 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid