Eesti Vabariigi Presidendi vastuvõtu menüü 2012

24. veebruaril 2012 toimus Presidendi vastuvõtt Tartus Vanemuise teatri- ja kontserdimajas. Pidupäeva menüüd hakkasid seitse kokka ja kaks kondiitrit koostama juba mullu novembris ja nüüd lubab presidendi kantselei peakokk Inga Paenurm külalistele pakkuda nii uusi kui ka vanu maitseelamusi.

Presidendi kantselei peakoka Inga Paenurme kõrval on tegusemas veel kuus peakokka eri restoranidest ja menüü magusa osa eest vastutavad kaks kondiitrit.

Maia Smõslova, Peakokk, F-hoone: 

  • Kuivatatud vürtsikilufilee muna-kodujuustkreemiga krõbedal kadakaleival
  • Madalküpsetatud lõhefilee peedi ja marineeritud kurgi salatil
  • Lepasuitsu-seafilee lahtisel sibula pirukal

Ants Uustalu, Peakokk, Soome suursaatkond

  • Kodumaa viljakas muld
  • Tasaselt küpsetatud pardilihast kroket, sõstraveinis hautatud pirni, valge sõstra kreemi ja saialille õitega.
  • Õunapuusuitsu lõhe ümbrik taliõunamarmelaadi ja punapeedi täpiga.
  • Tuha -macaron kitsejuustuvahu ja sidrunipüreega

Artur Ovtšinnikov, peakokk, Frens catering

  • Marineeritud siiafilee ja suitsuräime tartar lõhemarja-õuna juci`ga
  • Vuti galantiin tomati-peedi marmelaadiga
  • Rukkileiva kanapee vasikaliha rilette metsaseene kreemiga
  • Seaküljeliha ja veisekeele kook sinepitarretisega
  • Magusküüslaugu-selleri cappucino ja suitsupeki Brunoise`ga

Madis Põld, peakokk, Restoran Paat

  • Vürtsi kilufileega suitsutatud vutimuna porrulaugu pesas
  • Suitsuahvena kreem soolasiia ning musta leiva ja kõrvitsa puruga
  • Kitsejuustu vaht peedi briochiga ja õhitud odrakruubiga

Dmitri Fomenko, peakokk, vabakutseline

  • Vutt ja muna sügisel korjatud rabarberi kreemiga
  • Praetud siig pehme porgandikreemiga
  • Mahe veiseliha tar tar ürdi kreemi ja marineeritud kännuseentega

Joel Ostrat, peakokk, Café Truffe

  • Mustaleiva -heeringa teriin vürtsikilu ja marineeritud kirsstomatiga
  • Peekonisse mähitud verivorsti amps
  • Lõuna-Eesti küüslauguleival rostbeef pohlaga

Õie Pritson, kondiiter/kommimeister, Werner

  • Vana Tallinna trühvel
  • Tiramisu trühvel
  • Mini-porgandi-apelsinikook

Allan Kuning, kondiiter/kommimeister, Rain stuudio

  • Mõrušokolaadi – Mandli trühvel
  • Kodujuustu kreemi piimašokolaadi trühvel
  • Rukkileiva minikook toorjuustu kreemiga

Inga Paenurm, peakokk, Vabariigi Presidendi Kantselei

  • Aigar Breti tuhajuust maapirnipüree ja roosiželeega
  • Musta leiva ja metsaseenekook
  • Hõrk meekook punapeedikreemi ja kama-mustsõstra tolmuga

Foto: Presidendi kantselei

 

Loe veel:

Nami-Nami retseptikogu®
postitatud 24.02.2012 19:08 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid