Eesti Vabariigi Presidendi vastuvõtu menüü 2009

Kokku valmistati EV 91. aastapäeva vastuvõtuks Jõhvi Kontserdimajas 12 000 suupistet, sh 11 erinevat soolast suupistet (sh üks soe suupiste) ja 4 magusat suupistet. 

Riho Leppik (Saka Mõis)

Soolased suupisted

  • Lõhe-peedi tartar röstsaial (Virumaa)
  • Karask Narva silmuga (Virumaa)
  • Filotainakorvike mereannisalati ja forellimarjaga (Virumaa)
  • Laimiga marineeritud forellifilee peedi ja jõevähivahuga suupistelusikal
  • Röstitud õun pardifilee ja sibulamarmelaadiga (Virumaa)
  • Kartulilehik avokaadovahu ja krevetiga (Virumaa)

Magusad suupisted

  • Pirni-sinihallitusjuustu suupiste (Virumaa)
  • Põletatud kamakreem värskete marjadega (Virumaa)

Jevgeni Jermoškin (RIBE Restoran)

Soolased suupisted

  • Tallinna kilu suupiste tilli-toorjuustu, sibula confit'i ja rukkileivaga
  • Suupiste metsapähklite ja glasuuritud porgandiga
  • Lillkapsa-kõrvitsa kreemsupp suitsuliha ja rukkililledega, serveeritud napsuklaasis

Soojad suupisted

  • Setomaa soojad kartuli-tangupudru pallid suitsusealiha ja rukkihelvestega
  • Metskitse-puraviku confit serveeritud kohvitassis

Magusad suupisted

  • Kaerapätsid sidrunikreemiga
  • Mini-vastlakukkel 

Joogid:

Veinid:

  • Valge vein: Remich Primeberg Rivaner '07, Luksemburg
  • Punane vein: Chateau de la Tuilerie Syrah/Grenache 2006, Costieres de Nimes, Prantsusmaa

Kange alkohol:

  • Viin Viru Valge

Loe veel:

Nami-Nami retseptikogu®
postitatud 24.02.2009 18:37 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid