Toitumiseksperdid väidavad üksmeelselt, et šokolaad on tervisele kasulik – mõistagi eeldusel, et kogustega üle ei pingutata. Šokolaad sisaldab looduslikke antioksüdante, mis aitavad ennetada südamehaigusi ja parandavad meeleolu.
Sellest raamatust leiad 140 põnevat retsepti kõige erinevamateks elujuhtumiteks. Neid ühendab üks asi – viimases kui ühes retseptis on kasutatud šokolaadi. Autor Carla Bardi õpetab, kuidas küpsetada šokolaadi-toorjuustukooki, mesilasesutsu, vaarikamaitselist inglikooki, kuradikooki, siiruviirulist biskviitkooki, kirjut koera, Yorkshire’ turbatupse, särisevaid pannipätse, muffineid, keeksikesi, makroone ja palju muud põnevat.
Vajalik raamat igale šokolaadisõbrale.
Raamatu andis välja kirjastus KOOLIBRI (november 2014, 320 lk, pehmed kaaned)