A. Le Coqi õllemeister Lauri Lipping räägib, et ajaloolise stout’i tootmisel on võimalikult palju järgitud algupärast retsepti. “A. Le Coq Imperial Extra Double Stouti pruulimisel ei ole kasutatud tavapärast õlle filtreerimist, õlu on selginenud loomuliku settimise teel pikaajalise laagerdumise käigus. See on rikkalik tume õlu, mille maitses domineerivad pikalt röstitud odralinnased ning tunda on ajastu õllele omast tammist ja kergelt suitsust karakterit.”
Lipping lisab, et treenitud maitsemeelega gurmaanid võivad õlles tunda ka õrna šerri nüanssi. Eesti Kulinaaria Instituudi asutaja Dimitri Demjanov teab ajaloost rääkida, et A. Le Coq Imperial Extra Double Stout oli Vene keisri Nikolai II lemmikõlu.
Keiser nautis meelsasti austreid, mille kõrvale serveeriti erilist õllevinegretti. Vinegrett valmistati alati A. Le Coq Imperial Extra Double Stoutiga. Uus A. Le Coq Imperial Extra Double Stout on 7% alkoholisisaldusega tume õlu, mis jõuab poodidesse 0,4-liitristes pudelites. Algupärase retsepti järgi valmistatud Imperial Extra Double Stouti õllepudelit kaunistab originaalkujundusega etikett.