Võitjad selgitati välja pimetestiga 1568 messikülastaja arvamuse põhjal. Ilma pakendit nägemata ja tootja nime teadmata tuli anda hinnang toodete maitse, lõhna, sisu ja välimuse kohta. Võistlusel konkureerisid omavahel 24 tootjat ja 87 toodet.
Parimaks verivorstiks 2024 tunnistati Maks & Mooritsa Maitselt mahe verivorst suitsupeekoniga. Jõulupraadide kategoorias noppis võidu Maks & Mooritsa Broileri ahjukintsuliha küpsetuskotis.
ATRIA Eesti AS-i turundusjuht Mirjam Endla sõnul on nende verivorstid aastaid olnud Eesti jõulutoodete seas ühed populaarseimad: "Verivorst on olnud Eestimaa inimeste jõululaua kindel osa, millega on üles kasvanud terved põlvkonnad. See on alati oodatud pidupäevatoit ja uute maitsete turuletoomisel on tarbijad väga nõudlikud.”
"Oleme äärmiselt uhked, et meie verivorstid on juba viis aastat järjest pälvinud parima verivorsti tiitli. See on selge tõestus mitte ainult meie toodete kõrgest kvaliteedist, vaid ka sellest, et suudame hoida ja arendada Eesti jõulutraditsioone viisil, mis vastab meie tarbijate ootustele. Iga tiitel on meile oluline ja motiveerib meid jätkama samas vaimus. Tunnustus, mida oleme saanud nii pikalt järjest, näitab, et meie panus tooteuuendusse, maitsete arendamisse ja kvaliteeti ei jää märkamata ning tarbijad hindavad seda kõrgelt,“ ütles Mirjam Endla.
"Sel aastal pälvis parima jõuluprae tiitli broileri ahjukintsuliha. Tarbijad otsivad traditsiooniliste roogade kõrvale ka kergemaid ja kaasaegsemaid valikuid. Broiler sobib suurepäraselt jõululauale, pakkudes alternatiivi tavapärastele liharoogadele, kuid säilitades samas pidulikkuse ja maitseelamuse,” sõnas Maks & Mooritsa turundusjuht.