Pressiteade: Stockmann avas uuenenud alkoholiosakonna

Uuenev Stockmanni kaubamaja avas eile värske ilme ja veelgi laiema valiku saanud alkoholiosakonna. Põhjust sisse astuda on kõikidel, kellele aeg- ajalt meeldib mõne erilisema joogiga sõpru ja perekonda üllatada või näiteks õhtusöögi kõrvale head kvaliteetveini sobitada. Stiilikanali korraldatud meeleolukal avaüritusel oli kohal esinduslik seltskond hea toidu austajaid, keda suupistetega kostitas Korilase Catering ning joogiga Prike AS koos Moët & Chandoniga.

Stockmanni kaubamaja toiduosakond on juba pikalt pakkunud laia valikut maitseelamusi kõikidele hea toidu hindajatele, olgu siis koheseks nautimiseks või kodus lõuna- ja õhtusöögi valmistamiseks. Nüüd on uuenduse läbinud ka alkoholiosakond, kust leiab toidu kõrvale ja iseseisvalt tarbimiseks professionaalide poolt kokkupandud erilise valiku kvaliteetalkoholi, džinnist ja viskist veini ning šampanjani.

“Lähtusime pakutava sortimendi puhul põhimõttest, et seal leiduks nii hinnatud klassikuid tuntud tootjamaadest, näiteks veini puhul Itaaliast, Prantsusmaalt ja Hispaaniast, kui et see pakuks ka avastamisrõõmu uute brändide ning vähemtuntud maitsete ja tootjate näol. Meie soov on tõsta inimeste üldist teadlikkust toidu- ja joogikultuurist, inspireerides julgelt katsetama, häid maitseid nautima ning omavahel toitu ja jooke asjatundlikult kombineerima, samas pidades kõiges oluliseks mõõdukust ja kvaliteeti,“ rääkis Mairika Juhandi, Stockmanni müügidirektor.

Viimased aastad on Eesti toidu- ja joogiturul toonud kaasa tarbijate suurenenud tähelepanu pööramise toodete kvaliteedile ning päritolule, eelistades eriti teatud kaubagruppide puhul kodumaist toodangut. Rohkem kui kunagi varem hinnatakse ühiste hetkede veetmist pere ja sõpradega ning sageli ka koos toidu valmistamist ja nautimist, eriti on au sisse tõusnud erinevate rahvaste köökidega katsetamine. Laiemate toiduturu trendidega arvestab ka uuenenud Stockmanni alkoholiosakond, mille valik viib maitsemeeled rändama näiteks Vahemere maadesse, aga samas on oma kindla koha riiulitel leidnud ka Eesti kohalikud tegijad.

Värske valikuga Stockmanni alkoholiosakonnast leiab endale sobiva nii restoraniväärilist tippmaitseelamust otsiv klient kui ka tagasihoidlikuma eelarve, kuid siiski nõudliku maitsega külastaja. Stockmanni asjatundlikud teenindajad aitavad leida igaühele vajaliku, nõustades hea meelega ka näiteks kindlate toitude juurde sobivate veinide valikul.

Stockmann AS on Soome kontserni kuuluv premium kaubamaja Tallinna kesklinnas, mis pakub mitmekülgseid ja kvaliteetseid brände moe-, ilu-, kodu- ning toidukaupade kategooriatest. Me inspireerime oma kliente tegema jätkusuustlikke ja vastutustundlikke valikuid. Stockmanni kaubamajad asuvad lisaks Tallinnale ka Soomes ja Riias. Rohkem infot: www.stockmann.ee

Pressiteade
postitatud 14.04.2022 00:18 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid