Maks & Moorits toob turule gluteenivaba toortatra verivorsti

Möödunud aastal saavutas Maks & Moorits suurima turuosa verivorstikategoorias. Tänavusele hooajale vastu minnes kavatseb Atria lihatööstus enda positsiooni hoida.

Selgi talvehooajal toob Eesti kõige meeldivam lihabränd Maks & Moorits turule mitmed uudistooted. Etteaste teevad mitmed uued mugavustooted, laieneb edukas pannivorstide sari ja uued maitsed peaksid rõõmustama ka neid, kes igatsevad midagi eksootilist.

Kõige erilisemaks võib pidada Maks & Mooritsa gluteenivaba toortatraga verivorsti, "Verivorst on kahtlemata oodatuim jõulutoode. Kuna tarbija ootab uusi põnevaid tooteid, sündis toortatraga gluteenivaba verivorst, mis sisaldab rohkelt kiudaineid ja annab pikaks ajaks täiskõhutunde," ütleb Laande.

Olles Eestimaa inimeste eelistatuim verivorsti tootja, rõõmustab Maks & Moorits verivorsti sõpru veel teisegi uue tootega - Röstsibula verivorstiga, mis valmistatud traditsioonilises seasooles ja mille maitset täiendab röstsibul.

Mugavustoodete eelistajatele mõeldes on Maks & Moorits tootearendus välja tulnud BBQ-suitsuse tagakoodiga, mida on eelnevalt 8 tundi küpsetatud ehtsa lepasuitsuga madalal temperatuuril. "See lihatoode kuulub nende toitude hulka, mis maitseb suurepäraselt nii otse ahjust võttes toekaks õhtusöögiks kui ka igapäevaste traditsiooniliste toitude valmistamiseks. See sobib suurepäraselt näiteks hernesupi valmistamiseks,“ soovitab Atria müügidirektor ja lisab: "tagakoot on pakendatud vaakumpakendisse ja enne lauale panemist on vaja seda vaid soojendada.“

Uus toode - küpsetuskarbis Maks & Moorits Kukeseene ahjupraad on valmistatud sea tagaosa välistükist ning kuivatatud seened annavad sellele nii maitset kui silmailu.

Pettuma ei pea ka eksootilisemate maitsete eelistajad. Hiinapärane liharoog toob esile idamaiste maitsete buketi, mida on kohandatud Eesti inimeste maitse-eelistusi arvesse võttes. Toode võimaldab lasta fantaasial lennata ning sobiva lisandiga saab valmis toekas õhtusöök.

Laande sõnul üllatatakse traditsioonilise Mulgi köögi austajaid päris ehtsast mulgipudrust inspiratsiooni saanud suitsulihaga Mulgivorstidega, millele annavad erilise maitsenüansi suitsuliha ja praetud sibul.

Maks & Moorits Ahjuribi palad on uudne hooajatoode lameribi lõikudest, kus kohtuvad vürtsikas ja magushapu maitsekooslus. Ribid sobivad nii iseseisvaks liharoaks kui ka ahjukartulitega koosluses mõnusaks õhtusöögiks.

Sügistalvisel hooajal laiendab Maks & Moorits oma edukat pannivorstide sarja ja müügile jõuavad väikesed pannivorstid karulauguga, mille iseloomuliku maitse annabki Eestimaa inimeste poolt armastatud karulauk.

Uudset pannifileed ürdivõiga on lihtne ja kiire valmistada. Väherasvaseid seavälisfilee lõike ürdi- õlimarinaadis saadab või, mis annab tootele hea maitse ja lõhna. Lisaks on seda mugav pannil praadida.

Küpsetuskarpi pakendatud Maks & Moorits ahjupeekon on rammus, mahlane, läbikasvanud kondita küljeliha, mille maitset kujundavad sinep ning paprika.

Mõeldes jõuludele ja pidulaua katmisele, on Maks & Moorits välja tulnud Talu ahjuprae ja Maitselt Maheda suure ahjupraega. "Kuna Maitselt Mahedad verivorstid on eelistatuimad verivorstid Eestis, pakume uudse tootena ka samanimelist ahjupraadi. Teame igaüks enda kogemusest, et jõululaual ootame lihtsa maitsetusega traditsioonilist ja pidulauda kaunistavat ketaspraadi kondi ja kamaraga. Just sellisele eelistusele mõeldes uus toode sündiski,“ räägib Laande selle saamisloost.

Atria Eesti AS (www.atria.ee) on üks suurematest, ligi 350 töötajaga Eesti toiduainekontsernidest ning suuruselt teine seakasvataja Eestis. Atria Eesti AS kuulub Soome börsiettevõttele Atria Oy. Atria Eesti tuntuim kaubamärk on Maks & Moorits. Kõik Maks & Mooritsa tooted on valmistatud ilma E621 lõhna- ja maitsetugevdajata. Lisainfo: Meelis Laande Atria Eesti AS müügidirektor
tel: 523 4900

Pressiteade
postitatud 02.11.2020 18:45 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid


Tiina
postitatud 15.12.2023 09:30

Kus on need müügil?

Pille
posted on 15.12.2023 14:07

Tiina, see on 3 aasta tagune uudis, enam vist pole tootevalikus. Ju osteti liiga vähe, ei tasu ära :(