Proovi kohe! Trendikas limonaad külmpruulitud kohvist

Selle suve trendijook on külmpruulitud kohvist ja särtsakast sidrunist värskendav kofteil, mis sobib nautimiseks nii kevadpäikese käes kui ka sumedal suveõhtul ning selle valmistamisega saab hakkama iga kohvisõber.

Kohvi ja limonaadi kooslus võib esiti harjumatuna kõlada, kuid eelmise aasta Kohvifestivalil kostitas Paulig külastajaid just sellise erilise külmpruulitud kohvist valmistatud limonaadiga. "Ühekordse katsetusena mõeldud jook osutus külastajate seas nii populaarseks, et otsustasime sel aastal sellest joogist inspireeritud Paulig Cold Brew Sparkling karastusjookide sarjaga välja tulla. Kui aga poodi läheduses pole, siis saab külmpruulitud kohvi ja sellest erinevaid värskendavaid jooke ka kodus valmistada," kinnitab Pauligi kohvikoolitaja ja barista Mihkel Jürimaa.

Erinevalt kuuma veega valmistatud kohvist on külmpruulitud kohvil mahedam maitse, mis põimub koos koduse limonaadiga imeliseks koosluseks puhastest maitsetest, kergest magususest, mõnusast mullist ja naturaalsest ergutavast kofeiinist.

Külmpruulitud kohvi limonaadi retsepti leiad SIIT

Pressiteade
postitatud 06.05.2019 17:35 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid