Nisujahu on üks kõige paremaid asju, mis ühes koduköögis alati olemas võiks olla. Sellel on otseses mõttes tuhat erinevat otstarvet. Kombineerides nisujahu mõne üksiku toiduainega saad luua omaenda köögis võrratuid pagaritooteid, mis viivad keele alla kogu perel.
https://membershop.ee/ jagab alljärgnevalt mõningaid lihtsaid küpsetamisideid, mida võid katsetada kas või juba täna.
Pole vist ühtegi inimest, kellele ei maitseks kaneelirullid. Neid on saadaval poes peaaegu igal kujul, alates külmutatud kaneelirullidest kuni värskete saiadeni poe pagariletis. Värskelt ise kodus küpsetatud kaneelirullid on aga kõige paremad!
Kaneelirullide tegemiseks pole vaja muud, kui valmistada kodus pärmitaigen. Pärast taigna valmimist tuleb see lahti rullida ja katta või-kaneeli-suhkruseguga, vormida rullikesed ja pista need ahju. Mõne minuti pärast on kogu kodu täidetud imelise kaneelilõhnaga!
Moosiküpsised on samuti läbi aegade üks kõigi suurimaid lemmikuid. Nende valmistamiseks pead segama jahu või, suhkru ja munaga, et moodustada mõnus küpsisetaigen. Taigen peaks olema parasjagu tugev, et seda annaks vormida pallikesteks.
Seejärel pista oma pöial taignapalli keskele, et tekitada sinna süvend ning pane süvendisse oma lemmikmoosi.
Kui sinu peres jumaldatakse banaani, jumaldatakse kindlasti ka banaanileiba. Banaanileiva peamine konks seisneb selles, et kasutada tuleks võimalikult küpseid banaane. Kui banaan on juba üsna plekiliseks ja pruunikaks muutumas, ongi parim aeg see ära kasutada!
Sega banaan, muna, või ja jahu omavahel kokku, maitsesta nii nagu meeldib ning vala taigen keeksivormi. Tunnikese pärast saad ahjust võtta kodukootud banaanileiva!
Kas teadsid, et sul on võimalik kodus küpsiseid teha vaid kolme koostisosaga? Kui sul on võid, suhkrut ja jahu, saad valmistada toredad suhkruküpsised, mis maitsevad imehästi tee või kohvi kõrvale.
Ainus, mida pead tegema, on segama toasooja või suhkru ning jahuga, vormima pallikesed ja pistma küpsised ahju. Küpsiste tegemine ei saaks tõesti olla enam lihtsam.
Pannkoogid on iga kodu pühapäevane lemmiktoit. Seni, kuni sul on kodus jahu ja muna, võid alati valmistada klassikalisi pannkooke. Miks mitte teha suurem portsjon pannkooke ja pista need sügavkülma, et saaks neid süüa terve nädala? Kui sul on kodus parasjagu palju jahu, siis võid sellest teha hulgem pannkooke. Maitsesta pannkoogitaigent nii nagu soovid – mitmekülgsus on pannkookide suurim võlu!
Purukoogi peamine konks seisneb purutaigna valmistamises. Selle jaoks on sul aga vaja vaid võid ja jahu – sega need omavahel mõnusaks purulaadseks moodustiseks ning lao koogivormi põhja.
Purukoogi sisuks võid kasutada kõike, mida vähegi kodus leidub – alates kohupiimast kuni moosi või värskete puuviljadeni. Täidise peale pudista veel natuke purutaigent ning tulemuseks saadki maitsva purukoogi, mida süüa kas või mitu päeva.
Kui sul on muffinivorm, võid valmistada paari lihtsa koostisosaga muffineid, mida süüa kas või niisama või ja moosiga. Katseta julgeid erinevaid variante: sega jahu või ja munaga, piimaga või millegi muuga ning maitsesta nii nagu meeldib. Muffinivorm ise teeb juba suure töö ära!
väga ägedad asjad, mida teha super
väga hea