Retsepte saab esitada neljas kategoorias - parim jõulupraad, parim rupskitoit (siia alla kuuluvad ka toidud verivorstist või -käkist), parim sealihast suupiste ja parim seahakkliharoog. Ikka selleks, et fantaasia lendu lasta ja inspireerida teisi kasutajaid jõulu(kuu)lauale midagi maitsvat ja põnevat panema.
Iga kategooria parimad valib välja, lisaks saab eriauhinna publiku lemmik. Žüriisse kuuluvad Toiduliidu eestvedaja Sirje Potisepp, Nami-Nami eestvedaja Pille Petersoo ning Rakvere LK, Atria ja Saaremaa Lihatööstuse esindajad.
Võistlus läheb lukku 16. detsembril kell 22.00 õhtul, rahvahääletus lugejate lemmiku väljaselgitamiseks kestab kuni 17. detsembri südaööni. Võitjad kuulutame välja 18. detsembril ning rikkaliku kinkekoti saate kätte enne jõulupühi.
Auhinnaks on lisaks aule ja kuulsusele külluslik kinkekott Rakvere LK, Atria ja Saaremaa Lihatööstuse sealihatoodetega!
Osalemine on lihtne - teha sealihast praad, suupiste, hakkliharoog või rupskitoit ja see retseptivõistlusele esitada.
Toidust tuleb teha pilt ja see siin samas postituse all üles laadida. Kindlasti tuleb postitusse lisada ka võistlustöö retsept või viide blogipostitusele, kus retsept kirjas on.
Osaleda saavad vaid registreeritud kasutajad. Kui Sa ei ole kasutaja, siis seda saad teha siin.
Kirjutan ainult retsepti. Ahjupoti põhja nati plekkpurgi oliivõli Noore taluniku notsu esitükk 2-3 kg määrida pealt jämeda pappkarbi meira meresoolaga ja veskist värskelt jahvatatud musta pipraga siis määrida liha kange põltsamaa sinepiga ja karbi provansal majoneesiga, ei pea tervet karpi panema, lihtsalt pudeli oma on ebameeldiva maitsega. Poole lihani valada kuuma keeduvett ja 200 kraadini eelkuumutatud ahju. 200 kraadi tund 150 kraadi tund 100 kraadi tund Enne serveerimist lõikad liha lahti ja kuumutad ahjus kaaneta nii pool tundi või alla selle 200 kraadi juures. Polegi vaja öö otsa nn. rebitud liha teha. Pilti ma praegu teha ei saa, kuna teen alles jõuluks uue laari. Ma ei usu, et see retsept varem avaldatud. Sõbrantsilt kunagi mingeid ideid sain, edasi tegin ise.
Tere! Kas oskate öelda, millisel lehel võitjad välja kuulutatakse? :)
<p>Esmalt aitäh kõikidele osalejatele! See, et leidsite jõulueelsel kiirel ajal võimaluse ühel retseptivõistlusel osaleda, on teist väga armas :)</p> <p>Žürii on retseptidesse süvenenud ja otsustanud jagada auhinnakotid välja järgmiselt (publikupreemiat ei jaga, hoopis kaks auhinda parima pearoa eest):</p> <p>PARIM JÕULUPRAAD: <b>Õuntega täidetud seasisefilee</b> (Vike)</br> PARIM RUPSKITOIT: <b>Verivorstipannkoogid pohlamoosi ja hapukoorevahuga</b> (Jaanikaant)</br> PARIM HAKKLIHATOIT: <b>Tainakoorikus hakkliharull</b> (Mum) ja <b>Vürtsikas hakklihavorm porganditeki all</b> (Rebane)</br> PARIM SUUPISTE: <b>Datli-kitsejuustu-peekonirullid</b> (Vernanda) </p> <p>Auhindade kättesaatmiseks saatke palun juba täna-homme oma täisnimi/telefon ja postiaadress, kus kuller teid tabada saaks, aadressile info@nami-nami.ee, märksõnaks "Retseptivõistlus"</p> Veel kord suur aitäh kõikidele ning maitsvaid jõule!!! <p>Pille</p>
Suur suur tänu :), jään põnevusega auhinda ootama!